NIILO ORAVAPUUN KEVÄT 2013

Löydät tietoa toiminnastamme täältä. 

NIILO ORAVAN PUISTOKIERROKSET JA AVOIMET KÄDENTAITOTYÖPAJAT VARISSUON KAUPUNGINOSAVIIKOLLA 3.-9.9.2012

Joskus kotipihassakin voi kohdata yllätyksen, joka laittaa päivän askelkuviot uusiksi. Niilo Oravan pitäisi vetää esittelykierroksia kotipuistossaan Varissuon kaupunginosaviikolla. Huhujen mukaan jokin salaperäinen taho aikoo järjestää mutkia Niilon matkaan. Näyttää siltä, että Niilo tarvitsee tarkkasilmäistä väkeä apujoukkoihinsa, sillä tästä on kehkeytymässä kova pähkinä purtavaksi...
Niilo Oravan osallistavat puistoseikkailut toteutuvat Varissuon kaupunginosaviikolla ma-pe 3.-7.9.2012 klo 16.30 ja sunnuntaina 9.9. klo 14.30. Noin puolen tunnin mittainen puistoseikkailu on maksuton ja sopii kaiken ikäisille.
Seikkailun jälkeen on mahdollisuus osallistua avoimeen varjoteatterityöpajaan Majanummen monitoimitalolla.Työpaja on auki 3.-7.9. klo 17-19 ja 9.9. klo 15-17 ja sopii kaikille. Alle kouluikäiset vanhemman/huoltajan seurassa. Työpaja on maksuton, ja siihen voi osallistua, vaikkei tulisi puistoseikkailuun. Puistokierros ja työpaja ovat osa Varissuon kaupunginosaviikkoa. Tervetuloa - Niilo on jo ihan pähkinöinä! 

Syksyn kerhotoiminta alkaa Majanummen monitoimitalolla 10.9.2012

Tietoa syksyn toiminnasta löytyy toiminta -linkin alta. Kaikki toimintamme on maksutonta!

Mennyttä toimintaa:

Kevään toiminta on alkanut Majanummessa! Katso tarkempi ohjelma kohdasta TOIMINTA.

Kohti ensi vuotta!

Aarrehuoneen toiminta on tämän vuoden osalta päättynyt kynttiläpajaan ja toimitilan raivaamiseen. Ensi vuodelle on tulossa lisää ohjelmaa Majanummeen. Keskiviikkona 11.1.2012 alkaa TYTTÖJEN LIIKUNTAKERHO klo 15.30-16.30. Kaikki 7-12 -vuotiaat tytöt mukaan liikuntakerhoon! Hauskaa ja mukavaa yhdessä oloa pelien, leikkien ja harjoitusten kera!

Majanummessa alkaa myös torstaina 12.1.2012 klo 11-12.00 aikuisten KEHON HALLINTA -ryhmä. Ryhmässä tehdään tasapainoa ja lihaskuntoa edistäviä helppoja harjoitteita. Venytellään ja vanutellaan kuunnellen kehoa! Tervetuloa ryhmään!

Joulukuun juttuja!

Joulukuussa Aarrehuone on kärsinyt kovia. Keittiökalusteet on revitty pois ja uusia odotellaan laitettavaksi paikoilleen joulukuun aikana. Lattia on värjääntynyt osin mustaksi mosaiikkien saumausaineen ansiosta. Kovin kiitettävä ansio tuo ei ole, varsinkaan siivoojamme mielestä.

Mosaiikkipajat ovat tältä vuodelta ohi. Mosaiikkipajoja on suunnitelmissa myös keväälle, eli jos jollakin kutkuttelee mielessä oman ryhmän tuominen pajoihin tai osallistuminen mosaiikin tekemiseen, niin ottakaa yhteyttä Marianne Uusahoon. Mosaiikkipajojen kuva-antia löytyy valokuva-albumista.

Marraskuussa tapahtunutta

Marraskuussa Majanummessa vietettiin Varissuon kaupunginosaviikkoa.

Mediapajassa tehtiin kauhistuttavia animaatioita...

Iik!

Osana Turun kaupungin kulttuuripääkaupunkivuotta vietettiin Varissuon kaupunginosaviikkoa 31.10.-6.11.2011.

Tänä aikana Meidän puisto -hankkeessa tehtiin maanantaista torstaihin kauhistuttavan kauniita naamioita ja isoja valotaideteoksia viikonlopun tapahtumiin. Pienet naamiot sai ottaa kotiinviemisiksi ja isot teokset jäivät esille Majanummen toimitalon yhteisiin tiloihin.

Kaupunginosaviikoilla seikkaili myös puiston nimikkomaskotti, Niilo Orava. Hän piti omia seikkailullisia puistokierroksiaan maanantaista torstaihin ja esiintyi myös Varissuon nähtävyyskierroksilla koko viikon ajan.

Viikko huipentui lauantaina järjestettyyn, järjestyksessä toiseen Pyhäinpäivän Kauhistus! - pidot pelottomille... tapahtumaan. Ohjelmassa oli kauhumaskeja, ennustuksia ja kolme hienon hienosti soittanutta bändiä. Fifth of April, Descents ja Nordic Empire vetivät kaikki hienon keikan. Myös Blerim Cimili kävi ilahduttamassa yllätysesiintymisellään tapahtumassa. Hänen hieno tanssinsa sai muutkin villiintymään ja täyttämään tanssilattia.

Sunnuntain vietimme Valojuhlassa. Ohjelmassa oli tanssia, kuorolaulua, Varissuo -bändin esiintyminen ja huipennuksena Tulisirkus Kuumotuksen hieno ja kovin tulinen loppunumero illan pimeydessä. Niilo Orava seikkaili sunnuntaina puistossa ja ohjasi ihmisiä levittämään kynttilälyhtyjä puiden latvoille juhlistaakseen valonjuhlaa.

Niilo Orava valmiina seikkailuun!

Naamiosato oli suuri ja kimmeltävä!

Valotaideteos Pyhäinpäivän Kauhistus! -pidot pelottomille... tapahtumasta!